Söndag

Okej jag har haft svårt med Söndagar. Men liksom om man haft super duper sköön Fredag/Lördag så kommer Söndagen och man vet inte vad man ska göra för att inte förstöra den dära super duper sköna helgen. Idag har jag inte alls haft det så nej helgen har ju varit helt åt helvete tyvär , så nej inga problem hära . Jag fick vrida på det hela och försöka göra den hära Söndagen hyfsad bra. Fast den vart väl sisådära. Egentligen skulle jag ha fikat med Rebecka,Emma,Louise, men både Rebecka och Emma vart sjuka så det vart bara jag och Louise kvar. Eller bara och bara ska jag inte säga för hon är ibland det bästa som hänt mig . Hon kom till mig och idag hade jag otroligt dålig kläddag/hårdag så jag visste inte hur jag skulle gömma mig för världen. När jag äntligen hittat något som fick duga tog vi oss ut på stan, vi gjorde inget speciellt så dära mer än att må dåligt över allt som hänt. Jag vet att jag bara tjatar och tjatar om i Fredags men det hära är ju faktiskt min blogg så ni får väl stå ut. Det var burger king som lunch ( åh yes två dagar i rad skräpmat bra dära Natalie ) , så nu blir det inte sånt skit på länge sörru. Sen så gick vi hem till var och en. Jag tog mina sista krafter och tände ljus/rökelser och gjorde ett otroligt varmt bubbelbad . OOOOTROLIGT varmt men ändå så underbart skönt.Efter det kröp jag ner under filten i min säng och kollade på Bert, eller det vart inte så mycket för jag somnade direkt och vaknade sen av att Emil smsade mig. Det luktade också mat och jag märkte att pappa hade kommit hem från landet. Det var middag och min brorsa kom och hälsade på . Jag hade en bild uppgift att göra som också gjordes, sen ringde Emil och vi bestämde att vi skulle ses och hyra film och bara tare chill. Vi hyrde någon knasig film , men såklart så kollar man inte på filmen ifall ens pojkvän ligger brevid. Neeeej häldre massa pussar och mys.
Jag följde honom till busshållplatsen med min cykel (tyvär fick typ punka så jag fick slääääpa den hem...) Emil tattade en ros från en blommrabatt han är för underbar (jag tror han stack sig på en tagg också) haha älskling. Egentligen så skulle jag ha lämnat filmen vi hyrde men vafan hur skulle det se ut om jag kommit släpande på en jävla cykel så jag tog den hem . Gjorde klart läxan och nu sitter jag hära fick precis ett sms av Emil att han skulle lägga sig, det kanske är något man själv borde tänka på .


Om igår / idag

Igår ikväll så skrev jag att det skulle bli storslaget . Jag vet inte vad man ska säga och uttrycka sig om gårdagen i min blogg. Jag känner att en del grejer är lite för privata och jag vill inte skryta om det ( eller få det att låta som att jag gör det). Ingen mår speciellt bra efter igår kan jag säga. Vi ångrar oss liksom , men det var inte så dära det skulle bli heller .. Man planerar en kväll och sen så går allt bara åt helvete. Emma jag vet att du känner en stor skuld av det som hände, men jag vet inte vad jag ska säga mer än att du ska verkligen inte behöva känna så hära du har inte gjort mer fel än vad jag eller Louise har. Jag älskar er flickor utan er vet jag fan inte vad jag skulle göra. Men åt andra sidan är det inte varje dag man får åka ambulans ( okej var det bara jag som tyckte att jag skrev nyss att jag inte ville skryta ? hhahhaha)

Idag så har mitt huvud varit full med frågor, frågor som jag sen delade med mig med Louise och Emma som jag träffade på dagen. Louise köpte en uuur guullig väska (me gusta!) och jag köpte två tröjor från h&m och ett par örhängen. Det vart lite mc donalds mat eftersom magen kurrade mer eller mindre. Sen så mötte jag Emil, (jag glömde säga att han var till hjälp igår kväll , han är det bästa som hänt mig och jag älskar honom så jävla mycket) . Ikväll vart det nrj med Becka,Emma,Louise, stötte på Mimi på bussen . Kungsträgården var fullpackad av fjortisar, vad är grejen med det hela ? Men vi satte oss ner på  Mc donalds . Världens pinsamaste tjej sprang runt dära, jag tror seriöst att det inte bara var jag som tyckte synd om henne.. På vägen hem mot söder frågade en tjej oss ifall vi rökte och jag är feeeett stolt över mitt svar som var " Du det dära med rökning är ju inge bra, det tycker jag bara är lungcancer" haha fett cool ruffsi är sen kom jag och Louise på massa bra repliker ifall någon fråga om man hade en cigg t.ex " Nja du vet lungcancer kostar ju ungefär 30 kr nu förtiden" "Nja jag bjuder inte på lungcancer idag" hahah vi är fan bäst high five dära asså!
Sen bar det in mot söder ni vet, Louise skulle hem jag,Emma,Becka drog oss mot nytorget och mötte Emil.
Jag ringde Elias, fy fan vad man saknar kollot asså . Elias har nog världens gulligaaste röst :):) .
Nu är jag hemma och äter chips och läsk , slänger in bilder på mig och Louise från idag för att vi aldrig kommer bli normala!

FREDAG

Fredag hela veckan ? Jo tack gärna för mig :) . Ingen kommentar om förmiddagen men ikväll blir det stor slaget med Louise,Emma sen sleepar dom hära .

en grej till

som min no lärare skojade om idag, fryst-kyckling-lever hah fattar ni ?

ruttet

den dära jävla känslan kommer tillbaka igen , jag börjar må illa igen . vet fan inte vad som är problemet , liksom varför jag mår illa varje kväll. aja jag ska läsa min älskade fuglesangbok och sen blir det Sex and the City.

Tråkigaste skoldagen

Torsdagar har alltid varit en av dom bästa dagarna , men vi får nog ta och strycka det nu och skapa nya favorit dagar. Vi hade nog världens tråkigaste skoldag idag. Vi hade skolfoto också föresten och grejen var att alla skulle överdriva sina leende men det vart typ bara ett foto där alla gjorde det. Sen helt plötsligt gick Mina hem, hon var sjuk. Så både Leona och Mina var sjuka idag. Efter skolan dåra skulle egentligen jag,Carl,Alex,Emma ha gjort något men så vart det inte . Så jag och Emma drog ut och kollade i affärer , hon är fööör bäst ! Jag köpte iaf en mössa från indiska ingen speciell så dära. Ni som inte visste det är jag beroende av mössor även om jag inte andvänder det hela tiden så älskar jag mössor :D ! Ikväll ska jag vara med Herr Nilson och Emma dåra jag vetinte riktigt vad vi ska hitta på . Bara så ni vet har jag inte kommit över än att lämna Torsdagen som min favorit dag .... Doh doh ! Eftersom Emma har varit med på min blogg hyfsat mycket slänger jag in en bild på oss IGEN !

kväll

ikväll har jag nog slått världs rekord på att dricka vatten. Som jag sa till Louise, "Vet du vad jag önskar mig i julklapp ?"  "Neää?"  "En vattenslang hära i mitt rum " .  Ni fattar inte hur mycket vatten jag dricker  just idag, min kropp verkar vara avbehov av såmycket vatten som det går. Nu är jag typ på 458095654433 glaset. Men det värsta  är att jag mår ap-illa så varje gång  jag ska hämta vatten så går jag förbi våran mat som får mig att vilja spy. Jag vetinte , jag åt nog lite för mycket till middag.

Onsdag

Idag fyller Leona år som jag sa , så efter skolan åkte jag,Mina,Hanna,Karin hem till henne eftersom som hon var sjuk och inte var i skolan idag. Så många grattis till Leona <3333333 :) . Sen runt sex tiden åkte vi hem och jag tog en sväng förbi h&m för att köpa rouge vilket jag också gjorde. jag har ätit god mat och bestämt kläder till skolfotot som är imorgon. Vill egentligen inte  göra värsta grejen av det men man vill ju inte vara ful heller ? Haha , så Louise kom hit och hjälpte mig . Så nu sitter vi hära och är typ sjuka ? Hhaha båda har typ halsfluss :( ... Juste jag har glömt att berätta om våra nya väskor ! Louise har en GOD OCH GLAD (KEXCHOKLAD) och jag har en TUTTI FRUTTI väska , dom ääär fett najsiga och vi ääär feeeett cooola asså breäää ! Haha så nu slänger jag in en bild på våra najsiga väskor , ni kommer dö av avundsjuka :D

Shuliluliluuuu

Jo nu har jag iallfall försökt att göra matteläxan, eller jag försökte inte så nogrant . Jag hade datorn på och tvn så det är väl inte så konstigt . Men jag ska försöka igen efter jag har tråkat ut er med det hära inlägget. MOhahahahaha . Jag har fått ett sånt mysigt rum måste jag säga, min pappa fick typ en skruvlös häromdagen och började städa hela mitt rum och jag skrek ": Men jag är ju inte städsugen ? !" Och han svarade " Men det är jag !!!!! " Så kan det gå, nej men jag har satt upp en ljusslinga som jag nu har tänt, ååh mysigt ! Jag får nog ta och fota så ni förstår hur mysigt man kan ha det. Jag tror jag ska ringa Emil, det verkar bli så . Men sen blir det Sex and the city som jag längtar efter att se, jag gör det hela dan varje dag kl 11  på trean .

Tjoooho


Det ni ser på bilderna är vad jag har spenderat pengarna på idag,
första bilden är på en jacka som jag köpte för endast 65 kr på seconhand.
Den andra bilden är det en tröja med tryck på från h&m endast 98 kr! (Den är inte så stor som den ser ut)
På tredje bilden är mina converse för så mycket billigt som 259 kr
Och sista bilden är på en polarnopyret mössa för 125 kr !
   
Juste jag har inte sagt det än men jag och Milou,Ingeborg ska vara med i tidning för Södermalmsnytt, det är typ en bilaga om komfan så då ska dom ha bild på oss, och nu har jag hittat bilden äntligen! Den är helt hemsk, jag är verkligen blek!! HAHAHAH , men den är fett oooold så ni vet men jag slänger in den nu hära på min blogg . När vi snackar om att vara blek och sånt så ska fasktiskt jag och Louise gå ner och Sola nu hahah typiskt mig .


Asså det är okej att skratta hahahah

Shoppingdaaaaaaaay

Idag så hade vi en fruktanssvärt lång förmiddag innan lunchen, alla var hur hungriga som helst ! Leona & Hanna vart sjuka och gick hem , men dom är nog friska tills imorn. DET MÅSTE LEONA VARA FÖR HON FYLLER ÅR DÅÅÅÅ ! Jag har inte heller varit speciellt pigg , känner mig halvt sjuk . I söndags var jag mer sjuk, då var jag hur hes som helst eller iaf ganska hes. Och jag hade den dära knasiga känslan man har när man är sjuk, ni vet jag menar bräää.
Ska äta nu får berätta sen om allt shoppande :)

KreftanhjärtaRuffsi

vg
Jag älskar dig verkligen som jag sa, och förlåt för förra bilden som jag la in även om den är tagen för miljoner årsen hahah.
Ruffsi loves Kreftan


Kvällis

Jag tror jag drar en liten blogg nu till kvällsmackan , men problemet är att jag inte äter kvällsmackor ? Hahaha jaja jag är ju som jag är.    Ikväll drog jag ut med Emma , så skönt att ha någon att prata med om PRECIS ALLT, jag menar verkligen allt allt allt! Det är inte många som är som henne, hon är unik min bästavän förstår ni. Jag älskar henne verkligen. Vi snackade iallafall om allting som vanligt. Sen chillade vi ute på söder och träffade på Rickard och Mio ,det roliga var att jag och Emma snackade om Rickard vi hade sån jävla tur att han inte hörde, asså det var inget negativt utan mer pinsamt :). Men så kan det gå. Just nu sitter jag hära utan min macka, jag vetinte varför det heter kvällsmacka? Säger man verkligen så ? Säger man frukostmacka och lunchmacka ? lunchmacka låter väl hyfsat men frukostmacka ? Det är inte klokt , assså !
Men nu ska jag vara nöörd och läsa min ny köpta bok! Wieeeeeeeee :] .

Ny vecka.

För er som har missat det hela så är det alltså Måndag idag, och om det hade varit för två årsen så skulle jag ha slutat klockan tjugo över fyra. Tro det eller ej ? Och det var inte trevligt alls, snälla när man liksom går i sjuan ska man väl inte behöva sitta i skolan så länge och på en Måndag tillomed ? Eller det kanske så det ska vara . Men nu ska vi inte riva upp gamla sår (som en klok flicka sa i min klass engång i tiden). Nu går jag i nian och slutar klockan tjugo i tre på Måndagar, bra då fick alla den informationen (: . Så alltså när jag slutade idag (kl 14:40)  tog jag med mig Mina,Leona,Karin på en fikasväng. Vet ni vad ? shulihlihiluiuuuu jag proppade i mig tre chokladbollar ! Okej nu överdrev jag visst, men jag köpte tre stycken hah, fast sen bjussa jag Karin på en och jag orkade bara en och en halv. Vi var fulla av energi så vi tog oss en promenad till secondhand butiken som jag faktiskt helt har glömt namnet på . Där hittade jag iaf ett par bruna låga converse som jag ska köpa imorn hurra hurra! Jo jag fick ju mina pengar idag, hej natalie kommer bli fattig om hon fortsätter köpa kläder som hon gör. Tyck synd om mig människor! Vet ni föresten om att jag har köpte Fuglesangs bok idag ? Tjaaa jag vet ungefär hundra år efter den släpptes men nu har jag den iallafall hur som helst. Jag började läsa innan middagen och jag inte bara sluta läsa sådära, jag tror jag dör. Jag tror jag är ute och cyklar ? Typ i rymden eller vafan. Jag är tönt låt mig va , et en hest ! Hahah nu vet jag inte vad jag surrar om ? Jag ska iaf ut med  Emma och köra lite Vp, har saknat henne hon har ju varit i Finland i helgen .

Juste Natalie har vääärldens dfekfjijdsojdskfjdksjfisdhuaw eeh host `?
Fulaste blogg.... Men ge mig ett försök så ska vi ändra på det för som sagt
 det hära är mitt tredje försök på en bra blogg.
Första riktiga kvällen tillsammans med Emma, shiiit vad längesen det var poooolarn men visst den bjuder vi på mer än gärna `??? :) hahaha knazbarn
vad tror ni hon blir mest sur för ? bilden lr att jag kommer försent ? HAHAHAHAH


ruffsi gör comeback eller vad ?

amen tjena

Hej som rubriken säger så tänkte jag komma tillbaka med allt bloggande. Mina tidigare bloggar är nataierasimus.blogg.se och rufsitufs.bloggspace.se men eftersom den första krånglade eller det gick liksom
inte att ha bilder och jag kan inte tänka mig en blogg utan bilder , hur torrt skulle det se ut ? Och min andra blogg funkade ett tag tills jag insåg hur ful den var och tappade lusten totalt. Men tredje gången gillt som man brukar säga.
Man vill ju lämna kvar något när man dör, ni får inte ta det fel . Jag skriver inte blogg för att folk ska
tycka att jag har ett intresant liv eller fördjupa sig i mitt liv jag gör det mer för min egna skull.
Dagarna farförbi och det finns ju så många fina dagar man inte vill glömma bort, tjaa det var endel om
varför jag valt att börja blogga igen. Nu funderar jag på att borsta tänderna och hoppa i sängen för att somna.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0