festligt

Äre verkligen så att man kan bli kär i två personer på samma kväll plus att man redan är kär i en annan? Nja det trodde jag inte heller men efter att ha sett  Twilight och Hata göteborg så insåg jag att jaa det är möjligt. Så vi kan sammafatta min Fredag med att jag hade hög puls , höh.

Min helg blev lyckad, ändå har jag fått sms från några personer som liknar ungefär det hära " Hur gick det för dig i Lördags egenligen ?". Jajaj folk oroar sig för mycket nu mera. Haha , det var bättre förr nä jag bara skoja. Idag har jag varit på Ikea med min bästavän Herr Nilson, så nu har jag bara tre och en halv julklappar kvar sörrni. Men jag vettefan vad jag ska köpa till Emil ? Jag får väl fråga vad han önska sig det kanske är en bra början ?, jag smsade precis med honom. Så  imorgon ska vi träffas, undra vad vi hittar på. Jag skulle iförsig behöva plugga matte tills på Onsdag då vi har prov,men jag tror han inte är så peppad på det. I veckan har jag inte bestämt så värst mycket mer än att det är aspirant möte på Onsdag och sen ska jag köpa ett par bra vinter skor, typ sneakers.

Just nu har jag inte mycket för mig, spelar lite gitarr och håller på. Nä nu ska jag nog ta ett varmt bad , lova att inte skratta men vi hade styrketest på idrotten i Fredags och jag fick en sån jävla träningsvärk, höh pappa påpekade att jag var otränad det kan nog stämma men det vill jag helst inte erkänna det . Mamma sa något om att ett varmt bad skulle få bort värken, så vi får väl se.


Bild från när jag och Herr Nilson roade oss förra helgen att skriva
Håkan texter på våra ryggar <3.

fanns det någon annan väg i livet skulle jag ta den.

Nu är jag trött på allt pluggande... Imorgon har jag spanska prov,idag skulle jag ha lämnat in en reflektion i svenskan,och nästa vecka har vi engelska läxa,och matte prov. Åhh jag känner bara för att spola tillbaka tiden till sommarlovet och sen bara stoppa tiden. För ingenting känns bra just nu. Och jag är ledsen Mina men jag har verkligen rätt när jag säger att det jag lever för just nu är helgerna, du får tycka som du vill men så är det.

too cool for school

Jag fattar inte ? Men ändå så fattar jag... Igår så tyckte jag att min väckar klocka bara stod på kvar i tio och kvart över... Hum, redan där borde jag kollat så den inte stannat. För det var de den hade gjort, och det var det som fick mig att försova mig idag ända tills klockan vart halv elva och mamma var inne i mitt rum för att vattna blommorna, hon vart väldigt förvånad när hon såg mig och jag vart väldigt hysterisk och började skrika och visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Mitt morgon humör är inte det bästa, och jag hatar att försova mig. Så jag kastade mig upp och skrek "vad ääär klockan lalalala" . Men mamma fick mig lugn igen och jag funderade på ifall jag borde knalla till skolan och låtsas som ingenting har hänt eller om jag borde stanna hemma och plugga spanska. Jaa ni kanske förstår vad jag valde, jo att stanna hemma och plugga.
Det var ingen idé att gå till skolan för vi hade bara två lektioner kvar. Men Mina och Elin var gulliga och kom över på lunch här hos mig, mycket trevligt. Nää nu ska jag fortsätta plugga på spanskan för nu känns det som de går bra.
Klockan halv fem ska jag åka in till stan med Mimi , åh så skönt det ska bli att träffa henne :).

en månad kvar sen är den tjocka farbrorn här igen

Jaja då har man klarat av en Måndag till dåra. Skolan var bra, Måndagar är ju faktiskt rätt så sköna. Inte för att jag kunde hänga med så bra på No'n , jag var för upptagen av att kolla ut på snöstormen. Det har ju nästan snöat hela dagen förutom en litet avbrott vid halv två så dära. Jag och Elin,Mina planerar ju ett snöbollskrig vi fick ju inget idag. Enligt våran skola är det förbjudet, dem var tvungna att ropa ut alla rastvakter till skolgården på lunchrasten bara för att det inte skulle bli något krig.
Höhöhö men vi får väl se hur det blir med det, är ganska sugen på ett snöbolls krig mot Åsö då ska jag ta den dära lilla fillidutten Herr Nilsson hahah. It would be nice. Jajaja resten av kvällen har gått åt plugg,plugg,plugg och plugg.
Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla på City akuten.

Lite bilder från förr förra helgen på lägret !

söndagen får sitt slut

Åh gud vad trötta jag och Herr Nilsson var idag när vi vaknade . Om jag inte minns fel så vaknade vi runt tolv. För att försäkra mig om att går dagen inte var en dröm bad jag Herr Nilsson om att dra upp rullgardien och bam bam bam snön låg kvar på hustaken och på marken. Vi låg och snackade igenom går dagen, Herr Nilsson sa något liknande som " det känns nästan som jag var full igår jag minns inget" och jag instämmde, Alle hade ju tagit sig hem igår kväll men när? Det minns jag inte? Jag tror våra hjärnor va övertrötta igår, jag minndes knappt någon av filmerna som vi sett på.
Jag önska nästan att jag inte skulle minnas något av går dagen för det var inte den bästa Lördagen i mitt liv om man säger så, och om jag bara fick glömma det värsta och byta ut det mot något bra hade jag gjort det. Men jag är glad att Herr Nilsson och Alle alltid finns där för en, dem är ibland det bästa jag har. Hur som helst,efter att snackat igenom om går gårdagen
bestämde vi oss för att kolla på två av filmerna igen, ni vet för att friska upp minnet !
Herr Nilsson blev kvar hos mig till klockan halv fem ungefär, sen följde jag henne en bit hem.Ush vad kallt det är ute.
Sen när jag kom hem igen bestämde jag mig för att plugga, ( hela den hära veckan som kommer nu är fylld med massa plugg :'( och jag orkar verkligen inte). Som tur vart det middag mitt i så jag pluggade inte ihjäl mig iallafall.. Efter maten möte jag Elin och vi solade såklart, vad annars skulle sitta bättre ? Det var hur skönt som helst, jag njöt varenda sekund.
Vi köpte med oss lite godis sen gick vi hem till mig för att se "Ensam mamma söker" hur töntigt det än låter måste jag erkänna att det pogramet har gjort mina Söndagar lite bättre . När Elin sen gick hem försökte jag mig på svenska uppgiften. Men det verkar som jag inte kommer kunna göra den, jag fattar inte varför det är så svårt just nu? Svenskan brukar ändå funka helt okej... Så nu har jag gett upp den och får försöka på den en annan dag. Som sagt den hära veckan som kommer ,kommer gå åt att plugga plugga....

allting kan gå itur

Imorse när jag äntligen pallat mig upp från min stora sköna säng så drog jag upp min rullgardin såg jag att stockholm blivit täckt med snö , så nu är vintern hära igen .

Dagen har varit si och så , dagen var bra framtills jag och min pappa började bråka. Men jag orkar inte med honom just nu, vad jag än säger så är det ju han som har rätt som vanligt (enligt honom) . Nu ska jag,Alle,Lollo kolla tre filmer och bara ha en mysig tjej kväll. Jag tror hela den hära helgen får bli en tjejhelg, så alla som har snopp kan ju bara dra åt helvete just nu...









Då var det Lördag igen dåra

Den hära veckan har inte varit fullt normal, men åt andra sidan vet jag inte när min senaste normalaste dag var... Undra om jag har haft någon sån ? Alltså med andra ord har den hära veckan varit ganska vanlig för mig.
Ikväll har jag haft fullrulle med flickorna, vilka var jag,Mina,Elin och Leona. Vi hade en såkallad "Hejdå middag för Leona" , tjaa det låter som det låter men tjejen ska ju till New york i två veckor ! Så en fin Fredags kväll med fallande snöflingor utanför fönstret och en riktigt god middag som tacos , plus ett väldigt fint sällskap kunde inte sitta finare ! Helt ärligt vet jag inte hur jag ska klara mig två veckor utan Leona för om jag tänker efter så är det en halv månad ? Shit jag funderar på att åka till Arlanda och " råka få med mig Leona hem ", hehe men det skulle nog inte hennes mamma tycka om. Det skulle bara sluta med att jag hamnar på någon parkbänk någonstans mitt i mörka natten. Så det får nog bli hemma plan för min del.

då var det dags igen

Känner just nu bara för att krypa ner i sängen med ett varmt täcke och slurpa lite te med små kakor till
Och ett bra tv pogram att titta på, och sen förstås min Herr Nilson brevid mig och det skulle inte göra något
illa ifall farbror Hellström kom på besök och sa att jag var väldigt sjuk och behövde stanna hemma från skolan
föralltid. Sen till sist skulle han sjunga en sång för mig, och jag somnar så sött dära med min Herr Nilson,och mitt te och små kakorna.

Det skulle vara något att skriva om här på min blogg må ni tro. Jag får väl nöja mig med saningen då, jo just nu precis idag har jag skaffat facebook det är bara att lägga till Natalie Rasimus! Sen så känner jag mig sjuk så jag ska gå och tappa upp ett bad åt mig själv. Desutom har jag en läxa som väntar på att bli gjord så den får jag nog ta i tur med efter badet.







ciao

Eftersom du ber på dina bara knä för att få mig att skriva blogg älskling ska jag kämpa tills mina fingrar sprängs.
Nerå inte riktigt så men idag sa min kompis Mina att jag borde langa blogg mera, förlåt för alla tråkiga inlägg. Numera blir det fullrulle med läsvärda inlägg, låter det bra? Va fan väntar du på ett inlägg har precis börjart.

Tisdagar kommer som dom kommer, man kan inte riktigt ändra på det. Klockan 08:26 började skolan för mig, viseligen kom jag sex minuter för sent. Både Elin och Leona var sjuka idag, jag hoppas dem friskar till sig snart.
Hur som helst efter ännu en o-berikad lektion i engelska rullade dagen vidare med so. Första so lektionen i år som jag hängde med på, inte så konstigt eftersom vi har en lärarkandidat som sköter sina lektioner bra. Så den lektionen var inte jobbig. Sen bar det av till spanska, vilket dåra vart kolla film. Filmen är så bra! Så man vill ha spanska varjedag, knas va `?Runt den hära tiden då spanskan slutar brukar säkert många äta lunch men icke sa nicke för oss väntade en till lektion på 1,5 timme... Men eftersom våran lärarakandidat hade haft so på morgonen så fick vi ha svenska nu (egentligen skulle vi ha so). Vetinte om jag ska ta lektionen som en svenska lektion, nja det var mer både so och svenska men jag överlevde ju så vad har jag att klaga på ? Ingenting faktiskt eftersom jag fick ett papper av min mentor , ni vet såna dära papper där det står hur man ligger till i alla ämnen ( såna papper man får innan man ska ha kvartsamtal). Eftersom jag skulle ha kvartsamtal idag fick jag mina papper idag. Aja nu när ni fattar det hela ska ni desutom förstå min reaktion när jag läste pappret, jo jag tittade igenom pappret och så plötsligt ser jag något som får mig att lämna jorden för några sekunder och joina fuglesangs resa uppe i rymnden som han var på något år sen. Med andra ord fick jag en chock. Jag vill inte göra värsta 'big deal av det hela , men jag är rädd för jag redan gjort det ?
Det jag läste på pappret var att jag fick Mvg på min visa . Helt sjukt, helt sjukt. Vi fick en uppgift att skriva en visa för ett tagsen och sen spela upp den för alla päron och dem i klassen. Det är helt sjukt ? Mvg ? Shit jag har inte fattat det själv än... Aja med gott humör vart det lunch, riktig god lunch köttbullar och mos! Jag,Mina,Electra,Agust fick in ett trevligt samtals ämne med min mentor också. Sen efter lunchen var det sista lektionen musik. Vilket kändes skönt både för det ena och det andra.

Plötsligt var klockan två och det spö regnade ute, Emil skulle komma hem till mig så det var bara att ta sig igenom regnet. Det kändes skönt att träffa han, roligt som vanligt. Jag startade ett litet glasskrig med honom, åh jag vann!
Resten av tiden fram till klockan tju i fyra roade jag mig med att bita i hans öra. Misstolka mig gärna det blir bara roligt. Hahah nä men vad säger man ? naffsa? Det var iallafall roligt eftersom han är tjicklig dära . Haha  hans öra vart helt rött, men det är väl sött ? Hahha...Sen kom pappa hem och det var dags för kvartsamtal så vi begav oss till skolan och Emil tog bussen hem.Det gick bara bra på kvartsamtalet. Vetinte riktigt vad jag ska säga mer än att det gick bra , för det gjorde det ju !

Ikväll kommer Alice förbi vid nio tiden. Då ska jag ha popat lite popcorn och myst till det här hemma,
för vi ska de på desperate housewives . Det kommer bli super mys!

toppen snoppen

I helgen var jag på aspirantläger, det är året efter man konfirmerat  sig. Aspirant året är typ ett år med utbildning för att bli ledare. Det kanske inte låter så roligt, men efter den hära helgen har jag ändrat min inställning helt.

Hur som helst var vi på läger i Gnesta. Det var jätte centralt vi bodde ca 15 min från konsum hahaha.. Vilket kändes bra när godiset tog slut tss. Det har varit jätte god mat och nu har man lärt känna nya människor och faktiskt lärt känna sina gamla kompisar på nytt iallafall för mig. Två stycken gamla kompisar från min gamla klass går också i gruppen. Vi gick i samma klass sen sexårs till sexan, och den ena av dom var faktiskt min bästa kompis genom alla år, hah det låter så töntigt. Det låter så längesen men det är ju bara några år sen dess ? Vad gjorde vi mer på lägret ? Jo vi lekte en massa, jag har inte lekt på hundra åååårr ! Det var jätte kul , man borde leka oftare. Vi ringde till heta linjen hundra gånger och snackade med kåta killar  sååå desperata. Några stycken hade med sig vp, men andra kvällen vart dom påkommna... DOH. Sen så var vi uppe första natten till kl halv fyra och sen skulle vi upp nio dagen efter. Och igår kväll eller idag morse var vi uppe till fem så vi fick ungefär 5 timmars sömn... Så när jag kom hem tog jag en dusch och sen la jag mig och sov i två timmar,det var skönt.
Helgen var toppen !

klockrent, filmen vi alla väntat på wie



Har egentligen inget att säga men om jag inte säger något så kommer ni sitta som frågetecken
under hela filmen haha. Men filmen måste kollas så är det bara!
Det är en liten bit av vad jag och mina normala polers bruka hit på!


lång helg

Så nu är det Söndag igen och jag har haft det jätte bra med Therese. Vi hade det jätte roligt på kryssingen, det var hur mysig som helst. Brolle spelade på kvällen och alla fulla tjejer var galna haha. Men har var så snygg .
I fredags kväll när vi kom hem drog vi ut med massa folk , det var jätte kul hahah eller jag hade det kul iallalfall. Tror ni andra hade det också ? Sen på Lördagen vart det stan såklart det vart två tröjor,armband,linne,väska,örhängen. Sen åt vi pizza till middag, och på kvällen skulle vi varit inne hos elin men det vart årsta istället med mycket folk hhihi. Kvällen slutade med att några drog hem till Egil och dansade till trasan och banane hahahah dte var nice. Sen drog jag och Therese hem med folket .
Nu har jag precis kommit hem från att ha skjussat therese hem till sig, pappa och jag skulle ha köpt skrivare men det var så mycket folk så han ska fixa det i veckan istället. Nu har vi äntligen köpt en gardin eftersom jag inte hade någon som
täckte för solljus.

Idag är det farsdag så min brorsa kommer på middag, jag och mamma köpte en necessär från loreal med massa cremer
till pappa på båten, så den ska han få sen ;). Efter ska jag hem till Emil och plugga.. Hiihi mycket
bättre än att sitta hemma själv och plugga.. Jao jag har ju omprov på Onsdag i Spanskan, inte hela men
jag skulle komplitera några saker :/...






apa kaka

Efter skolan tog jag,Leona,Mina,Elin en fika på string. Jätte mysigt, eftersom vi inte har umgåts alla fyra på jätte länge.
Så en fika med massa skitsnack passade perfekt. Sen var Leona tvungen att åka. Men då kollade jag och Elin,Mina i lite affärer tillslut hamnade vi i en  väldigt spännande affär med mycket att välja på haha.. Jag vetinte hur man ska uttrycka sig haha... Men det var jääätte mysigt.Ikväll ska jag träffa Nicholle eftersom vi har ledar möte med komfermationen .

Och jag är väldigt peppad för imorgon! För då ska jag,Therese och mina päron åka på kryssning imorn kväll wie!
Har saknat Therese  jätte mycket, sååå det ska bli underbart. Skönt att slippa skolan på Fredag också :P,


kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?

Var rätt off i skolan idag, tur att André finns dära då med sina bamsekramar.
Vetinte vad det är med mig ? Är bara jävligt trött på allt och alla, nä inte på alla...
Jag låter hellre snubben göra jobbat för när han sjunger finns det inget bättre.
Såklart snackar jag om Hellström.

Louise är en av dom jag inte tröttnat på, hon kom till min musik idag .
Hon är en pärla. Egentligen skulle vi träffat några nä men vi
tog oss till stadsmisonen istället och hon köpte en fin tröja.
Vi gick sen hem till mig och jag somnade medans hon kollade film.
Sen har vi faktiskt träffat Alice för förstagången sen i somras,
vi körde vp och hon fick en skruv lös och ringde Onni haha...Förlåt.

Sen kollade vi på dh hemma hos Louise,
ja om ni hörde några skrika utanför henne
kan jag lova att det var vi.

Nää nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig bland alla mina
gosedjur och somna och bara glömma allt jobbigt. Imorgon är det en ny dag .... så skönt

måååndag

Idag har jag kommit fram till att sångaren i Simple plan har världens snyggaste tänder, jag driver inte dom är grymt snygga!

Skolan var chill idag, hade bara no (då vi fick tillbaka våra prov, det gick inte så bra som jag hoppades på),sen matte (då jag vart glad för en grej Leona vet varför), sen teater, sen bild, och sen skulle vi ha idrott med vi fick håltimme.
Så jag och Leona gick hem till mig istället och käkade mellis, och tog det chill.
Sen vi halv fem drog hon och då var jag tvungen att springa ner till konsum och köpa grönsaker, det vart en tidning också (a).

Nu har jag precis ätit ska hoppa in i duschen sen ska Emil komma hit :) <3



Leona lilla trollunge :)


bevis


fortf söndag fast nästan måndag

Istället för att sitta hemma och rulla tummarna drog Herr Nilson med mig på lite äventyr till Spånga!
 Vi skulle hjälpa hennes syster med hennes nya lägenhet. Men naaa, vi var inte till så stor hjälp hah.
Istället för att vara i vägen drog vi iväg för att utforska förorten . Vi hamnade till sist på en grill.
Vi tog oss tillbaka till lägenheten och var till en stor hjälp om jag får säga det själv haha vi vek ihop ungefär 3 kartonger sen så fick vi nog ! Men påvägen ut märkte vi något underbart, hennes syrra bor granne med Björn Gustafsson ! SUG PÅ DEN NI. Vi busplingade på hans dörr och sen sprang vi därifrån haha men precis när vi börja springa märkte vi att dörren till hennes syrra inte var stängd och att hennes kille var påväg att stänga dörren och vi gapskrattade så vi knappt kunde springa. Hoppas du fick en trevlig pratstund med Björn!
Men som jag sa till Herr Nilson "när man är i förorten har man inte ångest för att det är skola imorn,man tänker så mycket på dom som bor hära och deras liv".
Sen har jag hjälpt henne att byta rum hemma hos henne, nu ska jag sätta upp lite mera bilder på toaletten
och sen ska jag möta Elin.

Louise jag hade det jätte kul med dig idag! Först bilder på oss för att vi är sååå otroligt sexiga


















Och sen lite festliga bilder som inte är redigerade








söndag igen

Nu har pappa flyttat in min garderob in till mitt rum, det känns skönt att ha den hära . Skulle aldrig kunna ha den i något annat rum. Så jag har faktiskt fixat fint i garderoben men om några dagar är det kaos igen kan jag lova ! Jag sov faktiskt jätte bra i mitt nya rum, första natten gick bra nu återstår det bara att se. Haha nä men varför skulle det inte gå bra ? Det ända som jag stör mig på är att jag inte har några bra gardiner som kan täcka solljus men vafan om några veckor kommer väl knappt solen gå upp ? Tss det blir värre till våren, men jag hinner nog köpa en bra gardin tills dess.
Idag har jag inte planerat något speciellt, mer än att jag måste ladda på pengar på mobilen.
Det är otroligt fint väder skulle inte banga på en promenad med bästevän Louise .







du är det finaste jag vet,det är så jag säger det.

Ja hur ska jag sammanfatta den hära kvällen? Lugna puckar på hemma plan kanske . Något som fick mig att bli kär på nytt ikväll var reprisen av "Vi kallar dom Artister" på tv,det var om Håkan Hellström. Han lyckas då alltid charma en.
När jag ändå snackar om kärlek kan jag väl lika gärna berätta om hur jag känner just nu . Det känns helt sjukt, jag vetinte om det är för att jag och min lilla älskling bara har setts jätte jätte kort på lovet eller om jag har sett för mycket kärleks filmer men jag känner hur som helst att jag är så kär man kan bli just nu. Klart jag alltid varit kär i Emil, men allt känns så annorlunda just som det har gjort den hära veckan. Jag börjar inse att jag har något väldigt fint på riktigt. Jag längtar tills Måndag då vi ska ses, just nu är han på bandy läger och imorgon ska dom spela i final.

Håkan<3Natalie






Håkan Hellströms konserter är bättre än fyllan .

Först vill jag bara berätta att Håkan var bäst, han gör en lycklig som bara han kan. Det var helt perferkt med andra ord!

I torsdags kväll drog jag ut med Elin,Leona,Jonte,Jonas eftersom det regnade som fan så hyrde vi en film och åkte hem till Jonte i Örby. Dom lurade mig att han bodde i ett hus som hade en resturang, hum jag undrar ifall det inte var min mage som lurade mig för jag var sjukt hungrig på mat hahah. Vid halv ett åkte vi hem till Leona och sov dära.

Sen igår så slappade vi framför tvn till massvis med bra filmer som Sex and the City jag bara älskar den filmen! Sen vid halv fyra fick vi skjuss till palmyra kebab där vi handlade lunch/middag . Jag och Elin delade på en kebab tallrik eftersom dom är enorma haha. På kvällen följde jag med Leona på SImple plan i globen, eftersom hennes kompis inte kunde gå följde jag med henne. Även fast jag inte tycker något speciellt om dom så var dom faktiskt kul , förbandet var faktiskt bra , Det är alltid nice att gå på konsert. Det var faktiskt coolt för jag och Leona stod hyfat långt fram och sen så släckte dom alla lampor i rummet och jag och Leona ställde oss vid mixerbordet för helt plötsligt stod han dära och vi var längst fram hahah.. Leona fick hålla hans hand hon vart helt kär ! Men hon förtjäna det ;)<33 Det var grymt att vara så nära hahah, det finns säkert många som skulle döda för den platsen. Sen vid tio tog konserten slut så jag och Leona tog oss igenom det kalla vädret hem till henne. Hon skrek nog hela vägen för att hon var så lycklig ;) . Hemma hos henne kollade vi på tv, och sen vid ett kollade vi på Dagboken som hon aldrig hade sett. DEN BLIR BARA FINARE OCH FINARE FÖR VARJE GÅNG MAN SER DEN! Nästan alltid kommer det någon tår i ögat.Vi somnade vid tre någongång.

Sen imorse vaknade man vid halv tolv, vi kollade på tv det var ett ass coolt pogram om en trollkarl. Sen kom Elin förbi och vi kollade på step up 2. Nu när jag sett den filmen finns det inget annat jag vill börja på än Street dance igen. Jag saknar det jätte mycket. Så till nästa termin ska jag och Elin,Leona börja på streetdance , vi har redan hittat en kurs som vi ska gå. Jag lääängtar. Sen åkte jag hem och åt hem. Nu har jag fifflat i mitt nya rum som jag älskar, och jag har pimpat min toalett som från och med idag är min haha. Ikväll stannar jag hemma och chillar med mamma.


Mina om du läser det hära så ska du och jag gå Marcus Krunegård den 1 feb !

RSS 2.0