två i ett

Det har blivit många inlägg den hära dagen, haft mycket att säga fast egentligen ingenting. Just nu är jag glad för pappa har beställt en ny mobil till mig , tjooho! Kanske inte just den jag helst ville ha eftersom han tyckte den var för dyr , men den hära blir så bra så. Den har iaf kamera,radio,mp3,bluetooth även fast det typ bara kommer få plats med en låt så funkar det thihi grejen är ju att kunna nå folk. Billig var den också, det gick på under 1000 kr. Så snart har jag en mobil om ungefär 2-7 dagar. Här är mobilen !








Idag när jag  och slappa framför tvn såg jag på Oprah Winfrey show .
Det handlade om hudcancer . Det var en tjej som hade solat solarium
och drabbats av hudcancer i ansiktet. Som tur hade dom hunnit
bota henne , hon hade tur att det inte spred sig vidare i kroppen.
Man fick se hur hon såg ut preics efter operationen, det var
ett stort ärr på kinden. Det är fan än läskig tanke att drappas
av hudcancer, eller tja vilken cancer som heslt är ju
skrämmande. Men jag är mest orolig över att jag ska
få hudcancer eftersom jag solar,även om jag
har trappat ner på det . Men chansen finns ju alltid
även om man bara har solat engång ?
Men ändå så solar man även fast man vet att
man kan drabbas, liksom som att man fortsätter
röka även fast det inte kommer leda till
något bra i slutändan ? Jag ångrar mig inte just
nu att jag solar solarium men om den dagen kommer
då jag drappas av det kommer jag såklart ångra mig som fan
Bilden är inte speciellt trevlig.




jag är inte så bra på sånt dära

Oj oj lilla Natalie vad ska det bli av dig ? Tss jag sa ju att jag skulle plugga, men det gick inte så bra. Jag frös som satan så jag kröp ner under täcket och lyssnade på min mp3 istället var jätte nära på att somna många gånger.. Men sen tänkte jag på om jag ville få bra på provet på Fredag måste jag ju verkligen kämpa annars blir det inget. Så jag drog på mig lite varmare kläder och gjorde kaffe till mig för att piggna upp lite. Det vart två koppar för mig och pluggande gick bra, eller hyfsat jag läste igenom sidorna vi skulle, men sen tänkte jag "vore det inte bra att kolla upp lite fakta på datorn?" , Jag lovar att min baktanke där var att skippa det hela med att plugga och bara vara inne på datorn men nej nej. Jag har spelat lite gurra hah, fy fan vad jag suger på att plugga .Nu har jag kollat upp lite om nervsystemet nu är det bara att börja förstå skiten också wieee hahah.
Håller tummarna på att pappa kommer hem med en ny mobil idag .

regn och nudlar

Just nu regnar , jag gillar när det regnar sålänge man inte behöver vara ute . Det mysigaste är att sitta i bil när det regnar, sånt gillar jag :) . Elin och Leona var här nyss vi åt lunch tillsammans det blev den klassiska billiga lunchen nudlar med bröd. Mysigt att vara hemma, dom berättade om vad jag hade missat i skolan. Verkligen ingenting speciellt, bara ett jobbigt läxförhör i So men det klarar jag mig utan tss. Nu ska jag röja upp här i köket och sen ska jag fortsätta att plugga till No provet som är på Fredag. Jag kanske ska sätta mig på balkongen, det är ju för mysigt när det regnar .

hemmaplan

Idag blir jag hemma från skolan, jag skulle inte precis vilja göra favoriter i repris och gå runt i skolan och snora. Så det blir hemmaplan för min del. Det är mycket jag ska hinna göra här hemma,plus att jag ska hinna bli frisk också.

Jag måste komma på något trevligt att skriva på min blogg, jag tråkar ut mig själv tillomed.
Nu ska jag göra en jätte god frukost och bara ligga framför tvn och slappa..

sjuk

Nu har man blivit sjuk också , jag skulle tro att det är för att jag saknar min bästavän. Åh jag orkar verkligen inte hela dagen har jag gått runt och nysit och det har runnit från mina ögon, inte mysigt alls. Men det är för att min bästa vän är borta som sagt, vet ni vad ? Jag kommer inte kunna få tillbaka min vän. För den finns inte på Sl´s hittegods... Och jag tror inte den skulle dyka upp av sig själv bara sådära även om jag önskar det. Jag har faktiskt redan lagt ögonen på en ny mobil.
Nu ska jag fortsätta rulla tummarna.

...

I mitt huvud just nu rullar det mest frågor om vart min mobil är nu. Den kan vara precis vart som helst, det är ganska sjukt.
Jag missbrukar nog min mobil alldels för mycket, det är ungefär som min högra hand sorligt nog. Men det är ju så det funkar nu 2008 mobilen har liksom allt. Det är ungefär nu vid den hära tiden på kvällen som Emil skulle ha skickat sitt "godnatt sms" som vi kallar det, aww jag vill ha min mobil nu. Imorgon ska jag ringa tillbaka till jävla Sl och kolla om dom fått in den, det är bara att hoppas . Själva mobilen kan dra åt helvete nästan men mitt sim kort skulle sitta fint, orkar inte börja om från början med alla nummer och skit. Jag har ju inte äns någon mobil att andvända ?

Juste en till grej som är ny den hära veckan för mig är att jag har valt att göra som Elin.
Dela upp Barnbedraget per vecka så det blir 250 kr varje fredag.
Jag tänkte att det skulle kännas bra att ha pengar varje vecka istället
för att köpa upp allt direkt. Men just nu är jag pank, eller jag har iförsig
någon slant. Men jag är skyldig Leona också.
Jag ska prova den hära månaden ut och sen får jag se
om jag vill ha alla pengar på engång.


lite bilder



fredag/lördag

Jag har tröttnat lite på att skriva upp vad jag gör om dagarna, mitt liv är inte mer intressant än erat. Det kanske är lite onormalt men annars tycker jag inte att det är något speciellt med mitt liv. Men nu hae jag tänkt att skriva vad jag har hållit hus och sysselsatt mig med igår och idag.

I fredags efter skolan åkte jag,Elin,Mina in till stan eftersom jag och Elin hade fått pengar. För mig vart det en Jc väska (ni vet en såndära som kunde köpa förut) från en skit bra secondhand affär,och en nessäsär som var söt, och sen fyllde jag på den med att köpa lite nytt som ett puder,och tillbehör. Sen åkte jag hem till mig för att packa eftersom mina Päron hade åkt till landet och jag skulle hem till Mina för ff. Jag mötte upp Elin vid gullmars där vi köpte middag, det vart en billig middag. Nudlar och bröd, men det fick duga. Sen rullade vi oss vidare till Mina där vi började sätta igång med maten. Leona kom också lite senare. När vi hade ätit drog vi längre in i Årsta till dom andra vi vart fjorton stycken . Vi satte oss på en dansbana och körde lite vp , mys mys. Resten av kvällen rullade på små problem men sånt är ju livet säger vi.
Runt elva var vi hemma hos Mina och halvsov fram till ett.

Då var det bara att dra sig i kragen och försöka få upp Pigg Elin, det vart lite misslyckat. Så Mina fick ställe
sig och koka kaffe klockan ett på natten medans jag roade mig själv med en gammal Kp tidning . När
kaffet vart klart så väckte vi Elin och eftersom vi hittade något riktigt riktigt intressant på internet fick vi upp henne
till slut.

Våran plan var att åka in till söder och ta kläder utanför stadsmisionen , hah jag skrattar åt oss nu hah.

Ni tror mig inte när jag säger att vi målade oss svarta runt ögonen för att vara lite tjuviga va ? HAHAH men jag driver inte hahahah jag döööööör , jag dööööööööööör jag döööör. MEN DET VAR INGET SKOJJJJJJ ! HAHA VI GJORDE DET HELT SERIÖST. Sen tog vi oss ut och vi var ute kl tre. Vi skulle ta buss 96 från skanstull för att åka till nytorget . Så jag spelade in en liten video på min mobil. När vi kom utanför stadsmisonen märkte jag att min jävla mobil var borta,
så jag fick panik och vi gick tillbaka där bussen hade stannat. Men ingen mobil hitta jag... Så jag sprang till tjärhovsplans där bussen skulle ha kommit. Så vi satt och vänta, men ingen buss kom. Bara några berusade killar ville att vi skulle
snacka med dom för att fördröja tiden ? Sen var Mina jätte snäll och ringde till Sl . Vi fick veta att om någon skulle
ha hittat mobil jäveln så skulle vi ringa tillbaka imotn klockan tolv. Så vi började gå tillbaka men då ser jag att buss 96 kommer så jag springer tillbaka och kollar på bussen men ingen mobil,det var alltså en annan 96 buss.
Så vi gick åkte hem till Mina , var hemma runt kvart i fem. Jag vet att jag tappade mobil på bussen , eftersom jag spelade in videon precis innan vi skulle gå på bussen. Förlåt pappa , för att jag är så slarvig.

Imorse vaknade vi halv ett av att Elin mamma ringde. Mina ringde till Sl men dom sa att dom inte öppnar förns på Måndag, fy fan vad surt. Så nu har man ingen mobil, wie kan livet rulla på bättre `? Men överlever. Hela dagen har vi tagit det lungt hos Mins , ätit popcorn till lunch om ni undrar. Sen drog vi in till söder till åhléns där jag köpte ett nagellack.

Nu är vi hos Minas pappa, jag och Leona ska sova hära sååå mysigt det kommer bliiiiii. Men ni kan inte nå mig om ni inte har Minas telefonnummer såklart.

Aja myshelg, fast lite surt där med mobilen men tack sötaste och snällaste Mina och Elin ni äääääääääääär bäst.


roliiigt

I fredags kom jag och Elin framtill några saker vi skulle ha gjort innan vi dör , det hära är några saker av det 
                                                            

                                                                        *Flyga luftbalong med Mimi, (du har väl inte glömt Mimi)
* Gifta mig Emil och hela svenne paketet

Och allt det andra jag kom på var med min vildaste fantasi jag vet inte hur intressant det är för er att veta av vad jag hade tänkt göra innan jag dör men dom dära två grejerna jag skrev upp där uppe ska göras så är det bara. Resten är bara lite krydda på livet .

låten passar


kort&gott

Jag och "pigg" Elin gick och tränade efter plugget idag, vi köpte 4 energidrycker hah.
Vi simmade på Eriksdals, såklart vart det lite lek också hahah..
Sen träffa jag Emil , gick hem till mig och åt. Sen gjorde jag kaffe te
mig och han tog oboy med grädde tss, vi satte oss ute på
balkongen det var mys. Sen kolla vi idol ett tag
och drog ut.Förlåt älskling.. du är för fin för mig.

I helgen blir det inge blogg tror jag, för jag ska sova hemma hos Mina eftersom mina päron ska te landet.

jag är en idiot.

Om jag bara skulle kunna ändra på det problemet skulle jag säga att våran framtid tillsammans skulle vara förevigt. Jag önska jag kunde säga så nu också, men som den idiot jag är så lär du inte vilja ha mig förevigt. Jag hatar mig själv, fyfan vad jag hatar mig själv. Jag vetinte om du ser problemet, men det kommer fram då och då. Jag vill inte att ett litet problem som egentligen är så stort ska få första något imellan oss. Jag vill inte ha det så, du är den enda jag vill ha den enda som någonsin betydit så hära mycket. Men jag fattar inte mig själv ? Jag fattar ingenting... Jag går liksom inte ihop med mig själv ibland ? Jag måste störd, jag är störd... Jag vet inte vad jag ska göra, jag bara tänker på vad som kommer hända om det fortsätter såhära. Jag är rädd att förlora dig, även om vi har sagt föralltid. Men allt kan ändras på några sekunder... Jag vill inte behöva känna såhära det känns som att jag kommer få det att sluta funka för oss två. Jag vet att du kommer tröttna på mig om jag håller på såhära. Hur fan ska du orka om jag inte äns orkar med mig själv ? Jag kan inte förtsätta såhära, för jag älskar dig mer än vad jag älskar någonting annat. Du är liksom det hela, det känns bara som att min kärlek har vuxit för varje dag sen 1år och sju månader tillbaka. .. Jag ska ändra på mig, jag lovar..

Marcus Krunegård

Jag tror jag dör, han är så snygg, Mina det är ett måste att vi ska på hans konsert ! Snubben är för grrryym, jag tror jag dör igen...



Mysiiigt

Jo idag fick vi ledigt redan efter tredje lektionen för att vi hade Vispuben igår. Så jag och Mina,Leona,Alba,Elin köpte godis på godislandet och drog hem till Alba och kollade film. Hur mysigt som heeeeeeeeeeelst ! Jag älskar er flickorrrr, dig med Elin min lilla gris hahah. Nu är det mat och sen ska jag gå med mina gamla lågstadiet/mellanstadiet kompisar till ledarutbildning  på komfan .


tisdag kväll

Ja då var det värsta över för terminen. Vispuben är nu avklarad och jag överlevde tjooho! Bra jobbat Natalie ! Bra jobbat Mina,Leona,Elin,Alba, tjaa allaihopa föresten. Vi var faktiskt enormt modiga, det är inte alla som kan skriva en visa själv och sen spela upp den för alla i klassen + föräldrar,lärare, osv. Men det känns ganska bra att ha det över. I skolan har alla varit nervösa. Efter skolan drog jag och Mina runt och kollade i affäer eftersom Elin,Alba,Leona skulle köpa biljetter till gavin the graw som dom ska gå på . Sen träffade vi dom och det var mat på Mc donalds, såklart hade vi krig med sugrören raaarw. Sen bar det av till skolan, ALLA VAR DUKTIGA  :D! Nu har jag ont i min ena fot, vet inte varför men jag ska ta reda på det till nästa inlägg ( höh humor har vi också, eller inte men inget liv har jag ) HAAAAAAAAAAAAAAAAAHA.
Får bli lite bilder istället tjoho!!

vi får se hur det rullar...

Jo juste jag har inte berättat än att vi kanske ska flytta, tja det var för någon vecka sen då mamma ringde till
några som var sökte lägenhet i det hära området. Nu ikväll ringde dom tillbaka och var intresserade över att kolla på våran och vi på deras så det ska vi göra inom någon vecka. Klart jag vill flytta, jag vill inte bo hära tills jag dör. Men det måste ju kännas rätt också ellehur ? Deras lägenhet ligger vid tanto/hornstull såkallde knivsöder , det kanske inte är så lockande...
Vill varken tro eller hoppas för mycket, ska iaf bli kul att se lägenheten.

Måndag

Skolan var faktiskt okej idag, vi fick två lektioner att öva till vispuben som är imorn . Enligt vad min kalender säger så är det idag jag ska få problem med lårbenshalsen och sjukskriva mig inför imorgon. Hahaha roligt nog är det sant, men det tänker jag inte göra jag ska stå upp för min låt som tyvär råkar suga... Så imorgon ska jag vara jätte posetiv , bra va ?
Efter skolan åkte jag,Mina,Leona,Elin till Mariatorget och fikade på fotöljen det var väldigt dyrt men mysigt var det också. Sen gick vi runt och kollade i lite affärer jag hittade en ass snygg kofta på myrorna , men jag nöp mig i armen och sa till mig själv " Nejj Natalie du drömmer,du har inte råd med koftan" hahah. Så jag köpte den faktiskt inte. Men vu drog tvärs över gatan till Judits second hand tror jag att den heter , där hittade jag en mössa för 99 kr ! Jag gick faktiskt ner på knä inför alla i affären och frågade Mina ifall jag kunde få låna 15 kr av henne. Efter några få minuter var mööööööööööössan min fuuuuuuuuuuckkkkkkerrs mohhahhahahaha! När Mina själv hade köpt upp alla sina pengar skulle vi dra oss hemåt, såklart satte jag mig på fel buss, doh! Fick kliva av vid medis och ta en promenad hem men med musik i öronen så funkade det.
Nu har jag ätit middag, fifflat på min låt, hunnit med en fika med mammi,och skrivit det hära . Snart ska jag grabba tag i pennan och plugga spanska. Men först en bild på min mössa !

Långa Söndag

Just nu sitter jag hära och luktar Emil, åh jag älskar att lukta honom för det luktar så jävla mycket kärlek. Föresten kom det fram en kille när jag gick hem från Emil som sa : " Ursäkta, visste du att du ser ut som en ängel" tss jag vart så rädd det hära är typ 2 gången på mindre än några månader som någon påstår att jag ser ut som en jävla ängel hah, inte så uppskattand,.Jag kom hem för tjugo minuter sen efter att ha varit hemma hos honom och kollat film. Innan dess hade jag varit och solat med Elin och Leona, vi satte oss sen ute i skåneparken och sen kom Emil. Det var min kväll typ. Men hela dagen har jag spenderat med min allra allra bästavän som har funnits dära sen dagis. Polly , även kallad Olivia. VI kollade runt i affärer och chillade omkring på söder och snackade om allt, faktiskt om gamla dagisminnen.Jag hittade en skjorta på stadsmissionen för 60 kr, den är fin. Vi lunkade hem till mig där jag faktiskt fixade till mitt hår genom att färga det igen tro det eller ej, men jag kände verkligen att det var grått igår... Så det fick jag ta och fixa. Vi kollade på Bert och hela mitt rum fylldes med skratt skratt skratt skratt och som jag skrev förut i ett tidigare inlägg om Polly, min mage höll på att explodera haha. Jo men jag älskar verkligen att vara med Polly , hon får mig att skratta som ingen jag menar verkligen som ingen kan. Hon kommer klart finnas med i mitt liv till dagen då jag går bort, med andra ord föralltid.


Det får bli en bild på bästevännen när hon är mitt inne i sitt
skratt anfall och fråga mig inte vad jag gör , för det vet jag inte själv.



vad tycker ni ?

Nu när det är det höst är jag verkligen då så illat tvungen att dra på mig strumpor ? Neä det vill jag inte ha för då kan jag inte andvända mina chinos. Men sen kommer det ännu ett problem fram , vad ska jag ha för skor ? Vad tycker ni ? :)







Eller något annat förslag , hjälp mig nu :)

HA

Kolla vi ser jätte små ut hahahahha

Ny design

Som ni ser så har ja fått en ny design. Det är faktiskt min underbara kompis Milou Lugmair som har fifflat till den och jag vart super nöjd, hade inte gjort det bättre själv om man säger så. Därför tycker jag ni ska kolla in hennes blogg , http://miou.blogg.se/ ME GUSTA ME GUSTA ! Hah tack ännu engång Milou, du är bäst ! <3

Mina och Leona

Mina,Leona jag mår så jävla bra när jag är med er. Hela den dära känslan gör mig så lycklig.


Jag älskar er verkligen.

tjohhhhhhho

Igår så hade jag det perfekt, det var väldigt mys. Tydligen så firar Skrapan ett år så jag tog med mig Mina och Leona dit för att kolla. Det var knas , fattade ingenting thiihi man gick in i någon jätte stor vaddå ? Jag vetinte ens om det var ett garage eller något ? Haha joe men det var fina saker där inne. Tyvär var man inte så värst rik, så det vart inget för min del. Sen drog vi runt på söder och chillade galet i skåneparken wie. Det serverades tacos hemma hos mig, me gusta. Min mamma var tydligen jätte pratglad så hon satt och berättade om sin ungdom eller något sådant hahah. Vi åkte till Årsta senare mot kvällen och på bussen hittade jag en polarn och pyret mössa som jag faktiskt tänkt köpa , stackars barn som tappat den och jag kunde inte låta bli att ta mössan. Jag fick äntligen se hur det ser ut hemma hos Minas mamma, det var jätte fint. Sen var vi alla stressade över ifall vi skulle kunna hinna till dom andra, (för dom skulle nightgibba doh) . Vi gick igenom en skog till bussen och där hade tydligen en tjej blivit våldtagen för några år sen så jag drog den dära "ifall en våldtäckman kommer lägg bena på ryggen och spring" hah, jag fattar inte ens själv grejen ? Bena på ryggen ? då lär man inte komma så långt. Det var hur mysigt som helst när vi kom till dom andra, dom hade en grill och en vp, och det var bara allmänt mysigt. Det var André,Henke,Gustav,Electa,Egil,Alex,Leona,Mina, och jag. Sen ville några typ sova innan night gibbet så vi gick hem till Egil och spelade kort medans som sov, wieee. Sen åkte vi hem till Mina och chillade. Minns inte när jag somna, minns bara att vi kollade Bert, min hjärna var nog övertrött.


Idag har jag legat och dragit mig hemma hos Mina jääätte länge eftersom vi vakna jääääääääääätte tidigt, BERT BERT BERT fick det bli. Sen träffa jag Emma och Louise i ringen, köpte hårfärg. Nu är jag själv, och med ny hårfärg på skallen, kolla bilden där nere. Polly ringde mig precis, vi ska ses imorn gud vad skoj det ska bli :).

Ikväll blir det nog Emil som får sällskapa mig, annars ringer jag nog Leona :) .

                                        

Fredag

Solen är äntligen tillbaka, gud så mysigt. Imorse när jag vaknade hade jag ont i hela kroppen, till och med på mitt nagelband hah sjukt . Det känndes också att jag hade en stor studsboll i halsen, men nej det var min svullnade halsmander. Men jag orkade mig till skolan, var vädligt seg fram tills svenskan då Mina var snäll och följde mer mig till skolsyster, där jag fick en alvedon. Men det allt vart bättre sen. Efter skolan drog jag hem, Emil komförbi och det var otroligt mysigt att träffa honom tyvär vart det väldigt kort. Jag tvingade iväg honom på sin match som han skulle spela, även om jag egentligen ville ha han kvar tss. Ikväll ska Leona och Mina äta middag hära sen ska vi bege oss mot Årsta för att grilla med ganska många  , vet inte helt klart än. Sen ska vi sova hos Mina, och myyyyyyyyyyyyyysa .
Jag längtar tills imorn, för då ska jag fräga håret så det så.

dff

Helt plötsligt är det reklam och familjen har övergivit mig, jag är väl inte speciellt lockande när jag sitter med datorn.
Har ni sett lilla punk killen ? hah fett rolig han är, han lär få den sista biljetten .
Nu kommer familjen , reklamen är slut !

Torsdag,

Idag var skolan alldeles för tråkig, men Leona och Mina piggade upp det hela genom att äta på Eriksdals grillen som ligger  nära vår skola. Det var gott , och roligt. Efter plugget tog vi oss till forskgrenska, för att simma . Det gick bra där tycker jag, för just nu så känner jag mig som en säck potatis hahahahahah. Är helt slut.... Just nu tittar hela familjen och kollar på idol, vi har tända ljus och popcorn jätte mysigt faktiskt. Nu myser jag vidare, hare .

kvällens skratt


HEJ MITT KVALSTER HAAAAAAAAAAAHA JAG TROR JAG DÖR

mhm

Ni skulle inte tro mig ifall det inte var så att jag talade saning om att jag spelade upp min visa idag för några i klassen och för lärarna, nu är det så att jag verkligen talar saning. Jag tror knappt mig själv när jag säger det, jag ville verkligen inte spela upp den. Men ni vet man stod ju på plats tre som skulle spela upp för dom i klassen. Min visa som inte äns var klar igår ? Tjoooo hej . Jajaja jag överlevde, tack Leona & Mina <3 . Efter skolan följde jag och Leona med hem till André , och ni som inte förstod förr förra inlägget kan jag säga som så , André hade fifflat ihop några bilder på han och Milou haha han är eller jag vetinte om jag ska säga har varit besatt av Milou, hur jag än säger det så kommer jag nog få en blåtira av honom imorn (ifall han skulle läsa det hära). Nu ska jag ta på mig lite vettiga kläder sitter hära i mjukiskläder och bara chillar galet. Ska ut med min Herr Nilson .

tjoho






Lite bilder från i Måndags , HAHAH Emil leker så jävla mycket.
Vad töntig min älskling är (:

hemma hos andré


André har sina hemligheter :)

Tisdag

Varför ska alla som skriver blogg skriva om vad dom gjort ? Jo nu tänker jag skriva mycket som jag inte gjort idag.
Jag har inte tränat med Milou, jag har inte skrivit klart min visa .. Jag har inte städat mitt rum som ser ut som ett helvete.
Jag har inte ring Emma fast jag skulle, jag har inte ring Louise fast jag skulle. Jag har inte övat 100 % på spanska läxan.

Jag är fan helt störd...

tss

Emil skulle ha skrivit ett inlägg åt mig eftersom jag satt och plugga, men det verkar som han inte gjort det doh ! Hur som helst har jag varit med Emil, vi har pluggat mer eller mindre. Vi försökte, tanken är fin :) . Sen så har vi försökt på att göra mössor med min 40 åriga symaskin ? hahahah Ja vi båda gillar mössor, me gusta.
Hinner inte skriva mera försöker jobba på min visa till vispuben... Jag saknar Emil redan lägger in bildern senare lr imorn pusss

Söndag kväll

Kom hem för ett bra tag sen, vi var ute några stycken jag,Elin,Mina,Electra,Leona,Egil,Jonas,André riktigt najs asså .

mys

Igår var jag och min familj på teater som jag har nämnt, och det är roligt att familjen gör något, även om Sebastian (min ena brorsa) inte var med. Teater var väldigt rolig, juste jag ska inte säga teatern för det avr faktiskt en musikal och jag tycker att ifall ni har pengarna så borde ni gå och kolla på den . Den heter Hedwig and the angry inch.  Precis innan fmusikalen fick jag ett sms av Emil att han fick sova hos mig , så jag frågade mina päron och det gick bra såklart. Så efter musikalen så åkte vi in på söder och jag mötte Emil. Vi kollade på tv snackade om i Fredags och massa sånt. Sen somnade vi trötta som vi var, sen vaknar jag runt fem av att Emil är lite små vaken. Så jag tassar ut till köket, sätter på ugnen och tar fram juice och stoppar in bullar in ugnen . Sen tänder jag ett ljus och tar fram lite choklad och vindruvor och ställer allt på en brika. Sen går jag in till Emil och han vaknar väl av att jag snubblar eller något men det var inte så farligt. Jag ställer brikan på sängen och han råkar nästan starta en brand med täcket hah. Naw jag tyckte jag var mysig av mig iaf , och Emil verkad uppskatta det , även om han typ fortfarande sov när han började äta på bullen hahah. Han sa så knasiga saker, minns knappt vad jag var inte speciellt pigg jag heller hah. Sen somnar vi om . Vaknade runt nio vi kollade lite på film och myste. Resten av dagen har jag tränat med Milou, eller Milou tog det lungt. Sen fick vi sola helt gratis för att vi typ råkade ta sönder något i kassan hahahahha yeah.
Nu håller pappa på att hjälpa mig med min visa, som ska vara klar snart... Tss han är för gullig.
Nu tänkte jag hoppa in i badet äcklig som jag är som inte har hunnit bada, doh !
Ikväll blir det chill med några i klassen :).

hemma

Precis när vi skulle gå mamma och jag så fick jag ett litet utbrott, haha. Jo ni vet att det har blivit svin kallt och det är tyvär dags att börja andvända strumpor igen , så jag skulle ta ett par strumpor. Men då så ser jag att jag bara har ett par strumpor, vilket var Nalle Puh strumpor som jag typ fick i trean ? Tyvär var jag tvungen att ta på mig dom och jag som alltid viker upp mina jeans där nere, så man såg typ hela jävla tjocka Nalle Puh :( . Där kom mitt utbrott och mamma sa , " det är väl ingen som kollar på dina strumpor heller ?" okej jag ska inte vara taskig mot min mamma nu så jag väljer att inte skriva ner vad jag tänkte just då. Hur som helst vernissagen var väl bra eller jag vet egentligen ingenting om sånt dära, det var min första kanske sista vernissage? Hah nej konst är inte min grej. Men shoppa är min grej så jag och mamma åkte in till söder för att kolla i affärer jag köpte strumpor på h&m vanliga bruna 3-pack och en concealer (h&m's märke jag tänkte testa det). Ikväll blir det teatern Hedvig and the angry inch på stadsteatern med familjen . Nu hade jag tänkt att ta det lungt och bjuda över Emil .

Goddag

Nja jag hann inte kommer längre än till min spegel förns Louise redan hade hunnit upp hit och plingat på doh! Vi promenerade till Skanstull gick in Carlings för att hitta någon fin mössa, dom hade många fina. Sen vart det h&m där jag såg att min gamla barndomsvän var så jag sprang fram till henne och hon vart alldeles förvånad och rädd för att jag hoppade på henne, hahah sån är jag . Vi snackade, det är så skönt att se henne må bra hon är alltid så himla glad hon får mig att skratta till min mage nästan exploderar. Vi bestämde att vi skulle ses någon helg, jag vet att man säger sådära " vi måste ses" och sen blir det aldrig av men jag ska ta tag i det hära för jag ser verkligen framemot att träffa henne. Vi fortsatte ner mot myrorna där Louise hittade en randig tröja som hon prova men hon tyckte den inte satt så fint så jag provade den , och jag köpte den .Vi tog oss ännu en promenad till Nytorget trots kylan. Där hittade jag den söta mössan och den andra tjocktröjan , meee gusta. Louise skulle köpa lite godis sen gick jag hem . Nu ska jag och mamma åka när som helst, jag funderar på vad jag ska ta på mig det är alldeles för kallt ute. Det blir nog premiär för min nya jacka som jag köpte för ett tag sen .
Ha en trevlig Lördag :) <3

INKÖP








godmorgon

Idag är jag väldigt upptagen och nästan lika stressad som igår. Jo för om några min ska jag grabba tag om min väska och mina vantar och hoppa ner i skorna och sen skynda mig iväg för att möta Louise, vi ska ta en snabb shoppingrunda och jag antar att jag äter ute. Sen måste jag hem för jag och min älskade lilla mamma ska iväg på en vernissage som hennes kompis har idag, hon är så jävla ball ! Sen ska jag försöka träffa Emil, jag fick inte se honom så mycket igår bara en stund så honom måste jag försöka träffa. Sen ska jag och min Familj äta på resturang och klockan åtta ska vi på teater (har dock glömt bort vad den heter ) . Jaa så det blir en familjedag kan man säga, för Louise ingår i min familj och jag och Emil är ju så gott som lyckligt gifta , tss man kan ju önska :)

Jag vaknade så fruktansvärt tidigt imorse så jag tog
fram kameran och lekte hahah..


GAH


JAG DÖR EN DAG SKA HAN BLI MIN

vantar

Ikväll har jag varit jätte snäll att låna ut min vantar, men nu verkar det som jag blivit smått sjuk, det kan vara Emil som är i farten igen och ger mig en förkylning ! Hur som helst så var vantarna ett bra köp tycker jag .

hej

Jag orkar inte langa in alla bilder just nu , det får bli på Söndag eller någon annan värdelösdag ;). Min Fredag har varit så jävla lyckad, det kommer bli sååå mycket snack i skolan på Måndag så jävla kul ( haha jag och Elin kommer ha det kul iaf), juste så har man fått en ny kompis Jonas wiiiiiiiiiiiiiee :-) .

bilderna förklarar allt :)

Nu är jag stressad, har knappt ätit något kom precis hem från bion . Ikväll blir de vp på gp tror jag har jääätte bråttom iaf.
Idag var det skola men inte länge alls för vi hade två håltimmar vilket betyde att vi sluta kvart i tolv så jag & några i klassen chilla i skånis yeaaah . Jappps sen bar det av till godislandet för att köpa godis till bion och vi gick till millers där jag köpte en tröja med tryck meeeeeeee gusta, jag sprang in till Knorra skolan för att hälsa på flickorna, några barn skrek är det du som är ruffsi ? är du rufsitufs ? hahaha fett kul . Sen kom Milou til medis, för att hänga lite med mig , Leona,Mina sen vart det bio vi såg Patrik 1,5 DEN ÄR SÅÅÅ FIN JAG DÖR JAG DÖR , Nu laddar jag upp många bilder puss
.

här är min nya tröja vad tycks ?



alla andra bilder kommer ikväll lr imorn puss

Torsdag

Skolan idag var väl inget speciellt egentligen mer än att det är skönare att ha mp3 där i bakfickan ifall man
skulle få lite sug på musik haha . Efter skolan gick jag och Elin till åhlens för att kolla mössor , åh jag hittade många fina men det vart en lila kondom mössa typ ? Jag kan lägga in en bild men jag måste bara säga att den ser blå ut jag vet inte vad min kamera har för problem för den är verkligen lila och inte blå! Sen skulle jag möta Milou vid fyra så jag åkte hem och packade väskan med tränings kläder vatten falska och en banan sen gick jag till medis. Ingeborg kom efter en stund också vi skulle träna tillsammans. Så vi var dära från halv fem till sex ungefär , vi solade också . När jag kom hem så vart det mycket mat och lite pluggande , har precis duschat funderar på att föna håret eller låta det vara, fast mitt hår blir så lockit när jag inte fönar det.. Imorgon ska jag försöka fixa fram lite mera bilder för att pigga upp min blogg.


                                                                                 och den är verkligen inte så dära blåååå.............

kvällis

Jag dör dör dör dör eller så väljer jag att leva leva leva med den hääääääääära uuuuuuuuuuuuursnygga och underbara killen Erik Ljung http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603660&renderingdepartment=2.19545 ! Ni måste kolla om ni missade att kolla på idol, han är för grym. Snacka om dösnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygggggggggggg :D
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603660&renderingdepartment=2.19545 http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603660&renderingdepartment=2.19545 http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603660&renderingdepartment=2.19545

Onsdag

Idag hade vi orientering vilket betyder att jag var tvungen att gå upp extra tidigt och ha jävla idrotts kläder på mig. Vi orienterade i Huddinge (fråga mig inte varför våran skola väljar att vara dära,antagligen för att dom inte har råd med annat). Det var lite upp och ner att vara dära, jag sprang med Leona vi är fan bäst. Det var knappt ingen som hittade nian som var lite svår men vi gav oss inte utan jobbade gärnet haha ! Det kändes grymt bra, för det gick inte så bra i tanto när vi orienterade där i Fredags.Vi fick sluta jätte tidigt så jag och Elin åkte hem till Leona sen, där vi åt mellis , laddade in låtar på våra mp3,spelade ett jätte roligt tv spel meeeeeeeeeeee gusta hahahahaha. Sen runt fyra åkte jag in mot söder för att träffa min böna Louise vi tog oss igenom regent till mariatorget för att kolla mössor. Jag hittade massa fina men det vart ett par enkla vantar istället. Det kurrade i magen så vi tog oss hem till var och en , men vi ska ses senare ikväll efter jag orkat igenom mina jävla läxor :) . Nu har jag batteri till kameran så det blir mera bilder nu!

Det hära är mitt senaste köp dom hära veckorna.

Och det hära var Louise igår, visst är hon söt ? :)
Kolla in hennes blogg  som heter www.pippisapa.blogg.se



Tisdag

Idag mår jag hur bra som helst! Efter skolan drog jag,Leona,Elin till globen för jag skulle köpa en mp3 eller något liknande, det vart en annan än vad det skulle ha blivit fast en mycket bättre.  Egentligen skulle jag och Milou ha tränat idag men så vart det inte.Nu har jag ätit och lite sånt ska hoppa in i duschen och ringa Louise för att hitta på något .
Här är min älskade mp3 eller vad kallas det när man kan ha video och sånt ?

Måndag

Jag har varit med Elin idag efter skolan , jag har verkligen saknat att vara med henne så mycket som jag var förr. Vi köpte godis och kollade på film, alltid trevligt . Jag måste fiffla om i mitt rum igen nu hade så jävla svårt att sova... Men den hära gången ska det bli najs :).
Här kommer en snubbe som sjöng mig rakt in i hjärtat.

Söndag

Idag åkte jag och min familj till Ikea. Jag var inte helt vaken när vi var dära så tyvär så hittade jag ingenting . Såklart vart mina päron knasiga i bollen och frågade ifall jag var sur ? Tss jag fattar inte riktigt det dära , brukar jag verkligen vilja köpa så mycket så att dom tror jag är sur för att jag inte vill ha något hah. Jag har inte mått speciellt bra den hära helgen, så när vi kom hem kröp jag ner under täcket och funderade på allt och ingenting. Somnade ett tag, mamma kom in och jag snackade med henne. Det känns bra att ha henne att snacka med, jag tror faktiskt inte pappa skulle förstå sig på det mesta som jag och mamma snackar om. Jag var lite piggare av att snacka med mamma så jag satte mig bakom symaskinen och sydde igen ett hål i mina svarta jeans som jag köpte på h&m för 19 kr för ett bra tag sen. Jo juste nu kom jag på att jag visst köpte något på Ikea joe ni vet såna dära stora Ikea påsar som är blåa ? En sån fast typ en liten som jag tänkte ´börja andvända som väska, det låter crazy men när jag satt vid symaskinen sydde jag om bandet på den så nu kan man ha den som en axelbandsväska eller vad man kallar det (jag får lägga ut någon bild snart, tyvär är mina batterier slut på kameran). Sen har jag tagit ett varm bad, och pluggat. Efter maten kollade jag igenom våran garderob som är full av både skit och trevliga saker, jag hittade mammas gamla kläder som jag provade och endel var faktiskt rikitgt snygga . Jag blir så glad av nya kläder ( fast egentligen är dom ju inte nya ? haha) "jag blir så glad av kläder" . Tro det eller ej fick jag tvångstankar och började röja i mitt rum, resultatet vart att jag flyttade min säng knappt någon meter men ändå vart det en stor förändring när man fifflade runt med bordet och sånt. Just nu sitter jag här med gitarren och försöker och försöker på min låt som vi ska spela upp i skolan snart, jag orkar verkligen inte..
Joe det dära med kameran måste jag verkligen ordna .

suck

Den hära helgen har jag inte varit speciellt taggad till något. Jag har mest gjort vad som kommit på förslag , utan att ha bestämt i förväg. Jag har sån ångest för skolan , jag klarar bara inte av att sätta mig bakom skolbänken och sen liksom om några månader kommer jag ha glömt bort alla sommarminnen och alla sköna sommarkänslor. Regnet gör mig så jävla deprimerad... Ååh gud.

shululu

Idag har jag varit inne i stan med Emil men vi åkte tillbaka in till söder och shoppade istället. Emil köpte en ass clean tröja från h&m som Louise har köpt engång och sen byttillbaka igen och jag har varit nära att köpa den så det var nog bra att han köpte den för då kanske jag kan sno den från honom någon gång sörru. Han köpte en fin mössa också från åhlens , me gusta. Det gjorde jag också en svart mössa och en ass clean halsduk/sjal vettefan vad man kallar det . Sen så tog vi oss hem till mig i regnet , såklart hade vi vattenkrig (HEJ NORMLA BARN).  Hemma hos mig kollade vi på min nya Bert film som jag tyckte var lite sisådära, dom hade gjort förstora ändringar på endel saker som var lite synd... Isånafall gillar jag bättre dom äldre Bert när han är 13 år . Sen skulle jag äta och han hem. Efter maten så mötte jag Milou jag solade, aah så skönt det var. Sen tog vi oss en fika på mc donalds wiee, sen fortsatte vi hem till henne där vi hämtade pengar för hon skulle köpa mat ute. Resten av kvällen spenderade vi inne på hennes rum, vi kollade lite på datorn,spelade in ass töntiga videos haha,lockade vårat hår så jag såg ut som ett helvete,hon plockade mina ögonbryn,spelade gitarr, och sånt sörrni. Sen när klockan vart elva följde hon med mig ner till slussen där jag tog trean. Jag har inte gjort något speciellt här hemma .
Nu laddar jag upp lite bilder för att styra upp här i min blogg HHAHAHAHA.

Hellu

Jag har verkligen inte haft lust att skriva.. Så det har inte blivit av .
Idag var jag och Milou jätte duktiga och gymmade i en timme,
vi har faktiskt bestämt att vi ska börja göra det två gånger i veckan
men då ska vi hålla på mer än en timme sörru , fett bra .
Liksom för allt gott jag har ätit i sommar så skulle jag nog
minst behöva träna bort det 14 gånger i veckan HAHAHAH.
Efter maten träffade jag Wilma, Louise kom lite senare.
Och sen ikväll så träffade jag Emil ett litet tag asså jag
tror jag dör, jag var sur på han igår... Och idag kom
han med blommor ! (och ett kort som han hade skrivit )
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH... jag dör, jag älskar dig Emil <3.

trist

Min kväll har bara varit mer än ointressant, har egentligen inte gjort så jävla mycket . Har städat i min garderob och det tog ju åååår och dar , men nu hittar man iallafall lite lättare dära . Jag kom på en grej att nu har ju jag inga intressen , visst låter det helt dött ? Men det är ju sant jag går ju inte längre på teater och så som det ser ut nu så kommer jag nog inte börja på street dancen igen även om det vore något jag skulle vilja fortsätta på. Så mina dagar ser ju helt toma ut ? Klart jag har intressen eller vad man kallar det, jag är ju helst med mina polare. Jag får ta och snacka med Leona imorgon om dansen, fyfan så hära kan man inte fortsätta...

Måndag

Skolan var väldigt chill idag. Eftersom Emma var hemma från skolan så gick jag hem till henne när jag hade slutat. Så nu är jag hemma hos henne :) . Vi ska nog gå ut snart, men egentligen är det för kallt för att dra ut.Det är ju liksom vinter ?! :( . Så på med halsduken och mössan , men en bra grej är att nu kanske man kan börja ha vantar utan att bli mobbad eller ? (a)
 



RSS 2.0